PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Werkwijze
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek oriënteert Z-Vizier zich op de specifieke situatie van uw onderneming en de markt waarin u actief bent. Op basis daarvan en een opdrachtbevestiging wordt een Inplacement Traject opgestart. Om snel en efficiënt tot optimale resultaten te komen is de aanpak opgedeeld in zes fasen:
Afhankelijk van uw specifieke wens, kan een Inplacement Traject ook op basis van anonimiteit worden opgestart. De identiteit van uw onderneming wordt dan pas na de oriënterende sollicitatiegesprekken door Z-Vizier aan geselecteerde kandidaten kenbaar gemaakt. Om de doorlooptijd van het gehele Inplacement Traject zo kort mogelijk te houden, maar ook omwille van de integriteit jegens de kandidaten, vinden gesprekken met kandidaten plaats buiten kantoortijden. Gedragscode Z-Vizier onderschrijft de gedragscode van de OAWS, de Nederlandse branche- organisatie van bureaus voor werving, selectie en executive search.
Inplacement
bepaling markt & organisatie  functie-analyse & profilering  planning W & S procedure  werving & voorselectie  selectie- gesprekken afronding, rapportage & evaluatie Algemeen Inplacement Traject Werkwijze Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Werkwijze