PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Inplacement
Voor het snel en succesvol vervullen van technisch commerciële sleutelposities binnen een organisatie is nu en in de toekomst veel meer nodig dan alleen werving en selectie. Bovendien is hierbij een werkwijze vereist met bijzondere aandacht voor de kennis, persoonlijkheid en competentie’s van de kandidaten op het raakvlak tussen techniek, commercie en management. Met een Inplacement Traject op maat ondersteunt Z-Vizier uw onderneming van begin tot eind èn daarna bij het vinden en selecteren van de meest geschikte professionals. Gespecialiseerd in technisch commerciële functies op executive, management en operationeel niveau. Met een benadering vanuit zowel de markt als uw organisatie. Waarbij het accent ligt op optimalisatie van eindresultaat èn procedure. Voor zowel uw organisatie als de kandidaten. Door een sterke mate van synergie met onze andere activiteiten op de technisch- industriële markten, beschikt juist Z-Vizier over directe toegang tot een uitgebreid netwerk aan potentiële topkandidaten.
Algemeen
Algemeen Inplacement Traject Werkwijze Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Algemeen