PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Tarieven
Een kennismakings- of intakegesprek is bij Z-Vizier uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Daarna hanteren wij een marktconforme bemiddelingsvergoeding voor losse* Inplacement opdrachten Succesfee op basis van NO CURE, NO PAY ! De bemiddelingsvergoeding (succesfee) bedraagt een percentage van het uiteindelijk overeengekomen bruto jaarsalaris van de kandidaat waarbij een minimumvergoeding in geval van succes geldt. Het percentage is o.a. afhankelijk of de opdracht wel/niet exclusief aan Z-Vizier is gegeven. De bemiddelingsvergoeding/succesfee wordt op basis van NO-CURE, NO PAY op volledige uitvoering van de opdracht in rekening gebracht, ofwel alleen bij aanname van een door Z-Vizier voorgestelde kandidaat! Additionele kosten Eventueel additionele kosten voor bv advertenties etc. worden, na voorafgaande goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van kostprijs separaat gefactureerd. Overige kosten Alle overige kosten zijn inbegrepen in bovengenoemde tarieven, tenzij anders is overeengekomen. * In combinatie met een van onze andere vormen van dienstverlening uiterst   aantrekkelijke kortingen mogelijk. Graag informeren wij u hier verder over.
Inplacement
Algemeen Inplacement Traject Werkwijze Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Tarieven