PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Het Inplacement Traject
Met het Inplacement Taject heeft Z-Vizier een volledig nieuw en uitgebalanceerd concept ontwikkeld om zeer gericht en in korte tijd de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. Met een Inplacement Traject wordt de invulling van sleutelfuncties op het gebied van strategie, marketing en sales optimaal gerealiseerd door bijzondere aandacht te besteden aan het totale voorstadium van het werving- en selectieproces. Met een uitgebreide functie-analyse, alsmede een zeer gedegen formulering van de vereiste competenties. Waarbij naast criteria vanuit uw onderneming, diverse eisen en wensen vanuit uw specifieke markt sterk medebepalend zijn voor de uiteindelijke selectie. Tenslotte resulteren die immers in een persoonlijke ‘market-demand’ meerwaarde, waardoor het onderscheidend vermogen van uw onderneming opnieuw wordt versterkt. Kenmerkend voor het Inplacement Traject is ook de opmerkelijke volledigheid van communicatie en documentatie naar zowel uw organisatie als de kandidaten toe. Zo krijgen de kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek bij uw onderneming bijvoorbeeld een sollicitatie memorandum uitgereikt. Met daarin uitgebreide informatie over uw markt, organisatie, functie en uiteraard de procedure. Op die manier kunnen zowel u als de betreffende kandidaten zich optimaal concentreren op een mogelijke match tijdens de gesprekken. En is het niet nodig dat dezelfde informatie meerdere keren uitgewisseld wordt. Hetgeen voor beide partijen inhoudelijk veel meer oplevert en minder tijd kost.
Inplacement
Algemeen Inplacement Traject Werkwijze Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Inplacement Traject