PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Totaal Business Plan op maat
In samenwerking met u kan Z-Vizier ook een zeer effectief totaal business plan op maat ontwikkelen en de implementatie ervan begeleiden, volledig afgestemd op uw organisatie en specifieke markt. Waarmee het onderscheidend vermogen van uw onderneming structureel wordt versterkt en u succesvol en snel kunt inspelen op ontwikkelingen in uw markt. Met daarin onder meer: - het ontwikkelen van een visie, met een duidelijk toekomstbeeld, producten,   markten en technologieën; - het ontwikkelen van een missie met een duidelijk eigen identiteit, samengevat in   een krachtige en bondige ‘mission statement’; - het ontwikkelen van een strategie, waarin doelstellingen, klanten, concurrenten,   technologieën en prestaties aan de orde komen; - het aanbrengen van een focus, waarbij duidelijke keuzes worden gemaakt en   prioriteiten worden gesteld; - het aanbrengen van een duidelijke structuur: omschrijving van processen,   afspraken en het commitment hieraan; - het optimaliseren van een bijpassende cultuur bij medewerkers en organisatie:   verbeteren van samenwerking en communicatie, intern en extern.
Consultancy
Algemeen Werkwijze Totaal Business Plan Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Totaal Business Plan