PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Werkwijze
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek oriënteert Z-Vizier zich op de specifieke situatie van uw onderneming. Daarbij worden concrete wensen en behoeften verkend en nauwkeurig in kaart gebracht. Van waaruit gezamenlijk een duidelijke opdrachtomschrijving wordt geformuleerd. Bij acceptatie van onze offerte wordt de opdracht zeer gedegen voorbereid met een uitvoerige analyse. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak gepresenteerd met daarin onder meer de te realiseren doelstellingen, inclusief prioriteiten en ijkpunten. Na goedkeuring van het plan wordt het vervolgens ten uitvoer gebracht binnen een overeengekomen periode. Hierbij zal Z-Vizier regelmatig rapporteren over de status en voortgang. Nadat de interim management opdracht is voltooid worden de bereikte resultaten uitvoerig samen met geëvalueerd. Om efficiënt tot optimale resultaten te komen is de aanpak opgedeeld in zes fasen:
Gedragscode Z-Vizier onderschrijft de gedragscode voor Interim Management zoals deze is opgesteld door de Raad voor Interim Management (RIM) 
Interim Management
kennismaking & oriŽntatie  opdracht- formulering   analyse  plan van aanpak  uitvoering  overdracht, evaluatie & nazorg Algemeen Werkwijze Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Werkwijze