PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Werkwijze
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek oriënteert Z-Vizier zich op de specifieke situatie van uw onderneming. Daarbij wordt in onderling overleg uw concrete adviesbehoefte zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd. Op basis daarvan brengt Z-Vizier binnen korte tijd een uitgebreide offerte aan u uit. Met daarin o.a. een eenduidige omschrijving van de adviesopdracht, alsmede een zo nauwkeurig mogelijke uren-indicatie. Na acceptatie wordt de opdracht eerst zeer gedegen voorbereid en daarna tot in detail uitgevoerd. Om efficiënt tot optimale resultaten te komen is de aanpak opgedeeld in zes fasen:
Tijdens de uitvoering van de opdracht is de consultant van Z-Vizier regelmatig aanwezig op uw bedrijf. Hierdoor wordt een open communicatie gerealiseerd en een persoonlijke betrokkenheid met de onderneming en haar cultuur. Bovendien bent u zodoende doorlopend geïnformeerd over de status van de opdracht. Gedragscode Z-Vizier onderschrijft de gedragscodes zoals deze zijn opgesteld door zowel de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) als de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA).
Consultancy
kennismaking & oriŽntatie  vooronderzoek  analyse & diagnose  oplossing & advies  implementatie ondersteuning  evaluatie & nazorg Algemeen Werkwijze Totaal Business Plan Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Werkwijze