PRAKTISCHE EXPERTISE IN STRATEGIE, MARKETING & SALES
MAATWERK   -   DESKUNDIG   -   BETROKKEN   -   RESULTAATGERICHT   -   BETROUWBAAR   -   SNEL   -   VOORDELIG
Benieuwd naar wat Z-Vizier voor uw onderneming kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
© 2010 Z-Vizier
Tarieven
Uurtarief: Een eerste kennismakingsgesprek is bij Z-Vizier uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Daarna hanteren wij gestaffelde tarieven voor losse* consultancy opdrachten op uurbasis (exclusief BTW). Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. Reiskosten: Naast een tarief voor gewerkte uren brengen wij een vergoeding in rekening voor de reistijd naar en van de opdrachtgever: € 50,00 per half uur. Er wordt verder geen vergoeding voor reiskosten in rekening gebracht; tenzij het kosten betreft die verband houden met reizen en/of verblijf in het buitenland. Overige kosten: Alle overige kosten zijn inbegrepen in bovengenoemde tarieven, tenzij anders nadrukkelijk is overeengekomen. * Indien u regelmatig en structureel gebruik wilt maken van onze consultancy   diensten kunt u er ook voor kiezen om een uren-abonnement af te sluiten.   Uiteraard informeren wij u hier op verzoek graag verder over.
Consultancy
Algemeen Werkwijze Totaal Business Plan Tarieven HOME OVER Z-VIZIER ONZE DIENSTEN VOOR KANDIDATEN NIEUWS CONTACT DISCLAIMER
Z-Vizier Garthoffstraat 33 8044 PJ Zwolle 038 - 452 75 72 06 - 38 48 89 99 info@z-vizier.nl
updated 21/05/2021
Tarieven